NBA

Els Nets aparten Irving de l’equip fins que no es vacuni

«Respectem el seu dret, però no podem permetre que un jugador estigui a temps parcial», diu el mànager general, Sean Marks

Els Nets aparten Irving de l’equip fins que no es vacuni

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

Els Brooklyn Nets han decidit apartar Kyrie Irving de la dinàmica de l’equip que dirigeix Steve Nash fins que el base no es vacuni contra la Covid.

La negativa del base nascut a Melbourne a seguir les pautes recomanades per l’NBA de cara a l’inici de la nova temporada, que s’estrenarà el dia 19, han portat els responsables de la franquícia novaiorquesa a posar un ultimàtum al jugador: ni s’entrenarà ni jugarà amb els Nets mentre no canviï d’opinió.

Els Nets han fet oficial la seva postura a través d’un comunicat oficial del seu general mànager, Sean Marks. «Hem decidit que Kyrie Irving no jugui ni s’entreni com l’equip fins que no hi pugui participar completament. Kyrie ha fet una elecció personal i respectem el seu dret individual a escollir. Però la seva elecció restringeix les seves possibilitats de ser un membre a temps complet, i no podem permetre que un jugador sigui aquí només a temps parcial. Els nostres objectius de lluitar pel campionat no han canviat i és important que tots empenyem en la mateixa direcció», diu la nota de Marks.

Posició inamovible

Notícies relacionades

Steve Nash va admetre, en les hores prèvies, que l’absència d’Irving  en els partits de casa era més que una possibilitat al mantenir-se ferm en la seva postura. «Donem per segur que hem de jugar sense ell aquest any, ara depèn de quan, on i quant», va advertir, deixant entreveure la crisi que s’acostava.

Irving ha mantingut una posició ferma en contra de la vacuna des del primer moment malgrat la mediació del seu gran amic Kevin Durant, els intents dels responsables de la franquícia i malgrat l’amenaça de l’NBA, que ja ha advertit als jugadors que se’ls descomptarà una part del sou per cada partit que no juguin, que en el cas d’Irving és una suma que ascendeix a més de 16 milions de dòlars (aquest any la seva fitxa és de 35 milions de dòlars).

Temes:

Brooklyn Nets