Milwaukee guanya Phoenix i retalla distàncies

• Els Bucks vencen amb rotunditat els Suns (120-100) gràcies a un altre gran partit d’Antetokounmpo, amb 41 punts

• Phoenix continua liderant la final de l’NBA (2-1), a l’espera del quart partit d’aquest dimecres a Milwaukee

EFE

1

Els Milwaukee Bucks de Giannis Antetokounmpo van escurçar distàncies aquest diumenge a les Finals de l’NBA (1-2) al vèncer amb contundència els Phoenix Suns (120-100).

Antetokounmpo, que en el segon partit va fer un recital amb 42 punts, va regalar una nova actuació monumental i va sumar aquesta vegada 41 punts (14 de 23 en llançaments), 13 rebots i 6 assistències.

Per part dels Suns, Chris Paul va aconseguir 19 punts (8 de 14 en llançaments) i 9 assistències.

Els Suns van dominar clarament els dos partits a casa, però a la seva primera sortida a Milwaukee (EUA) van oferir una versió irregular i molt poc inspirada.

El millor exemple en va ser un desencertat Devin Booker, que només va poder aconseguir 10 punts (3 de 14 en llançaments), 6 rebots i 2 assistències.

Davant ells, els Bucks sí que van saber en aquesta ocasió acompanyar col·lectivament Antetokounmpo.

Assenyalats per la seva fluixa aportació al segon partit, Jrue Holiday (21 punts i 9 assistències) i Khris Middleton (18 punts, 7 rebots i 6 assistències) van fer un pas al davant aquesta nit.

També va destacar Bobby Portis, un dels herois de l’afició de Milwaukee, que va aconseguir 11 punts i 8 rebots en només 18 minuts sobre la pista.

Els Bucks van imposar la seva defensa durant gran part de l’enfrontament, van tenir més punteria des del triple (39%, davant el 29% dels Suns), van controlar el rebot (47 per 36) i van construir la seva primera victòria en aquestes finals a partir d’un gran segon quart (35-17).

El quart partit de les finals entre Bucks i Suns es jugarà dimecres també a Milwaukee.