Els Bucks cauen a Atlanta i contenen la respiració per Antetokounmpo

L’aler grec va patir una lesió al genoll esquerre durant la quarta trobada i està pendent de les proves

Brett Davis /Reuters

1

La lesió del grec Giannis Antetokounmpo, víctima d’una hiperextensió al genoll esquerre la gravetat de la qual encara es desconeix, ha marcat el quart capítol de la final de la Conferència Est, que torna a estar empatada (2-2) després de la victòria d’Atlanta Hawks sobre Milwaukee Bucks (110-88).

A falta de 7 minuts per a la conclusió del tercer quart i amb els Bucks ja a sota al marcador (60-52), Antetokounmpo va saltar per intentar tapar una entrada de Clint Capela i va caure en una mala posició que el va fer doblegar el genoll cap enrere en un gest antinatural. El doble MVP va abandonar el partit i ja no va poder tornar a jugar i el dubte ara és si pateix una lesió important o si només queda en un ensurt.

Sense el líder de Milwaukee sobre el camp, els Hawks, que tampoc van poder comptar amb el seu màxim referent ofensiu Trae Young, es van disparar al marcador fins acabar apuntant-se una clara victòria per 22 punts.

Lou Williams (21), Bogdan Bogdanovic (20), Clint Capela (15) i Kevin Huerter (15) es van repartir l’anotació de l’equip local a l’State Farm Arena davant un rival que va tenir com a líders Jrue Holiday (19) i Khris Middleton (16), la tasca del qual va resultar insuficient per aspirar a la remuntada.

La sèrie torna ara a Milwaukee, on es disputarà la cinquena trobada a la matinada de dijous a divendres (2.30 hora espanyola). Els dos equips queden pendents de les seves màximes estrelles, els Bucks per realitzar proves al genoll d’Antetokounmpo i els Hawks atents al peu dret de Young, que podria tornar.