NBA

Blake Griffin fitxa pels Nets per completar una plantilla de luxe

L’aler pivot reforça el projecte d’Irving, Harden i Durant a Brooklyn

Blake Griffin fitxa pels Nets per completar una plantilla de luxe
1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

El rumor ha acabat per materialitzar-se en realitat en poques hores. Blake Griffin firmarà amb els Brooklyn Nets per al que resta de temporada i dispararà fins a límits inesperats les accions de l’equip dirigit per Steve Nash, que arrodonirà un pòquer de luxe a la seva plantilla amb l’aler pivot de 31 anys, unint les seves forces a Kyrie Irving, James Harden i Kevin Durant en la carrera per l’anell. Els Lakers i els Golden State Warriors estaven entre els equips que es postulaven com a nova destinació.

El mateix agent del jugador, Sam Goldfeder, de l’agència de representació Excelsports, va confirmar l’acord a la cadena ESPN, que també havia apuntat en les últimes hores Sham Charania a The Athletic i que els Nets no han tardat a donar-li caràcter oficial. La quantia econòmica que percebrà Griffin a Brooklyn serà molt més baixa que les xifres que tenia a Detroit (32,6 milions). Segons algunes fonts, l’acord s’hauria tancat entorn d’1,2 milions de dòlars.

Tallat per Detroit

Notícies relacionades

La incorporació de Griffin al multimilionari projecte dels Nets es produeix a penes cinc dies després que els Detroit Pistons tallés l’aler pivot de 2,06 i 31 anys (en complirà 32 el pròxim dia 16 de març), un número u del ‘draft’ en la temporada 2009, i sis vegades All-Star, molt limitat per les lesions durant tota la seva carrera, a causa que en la seva quarta temporada en l’equip estava en els pitjors números de les seves deu temporades com a professional. En els 20 partits que ha disputat ha fet una mitjana de 12,3 punts, 5,2 rebots i 3,9 assistències.