NBA

Doncic, nova exhibició amb triple guanyador

L’estrella dels Mavs decideix davant els Celtics amb una cistella en l’últim segon i apaivaga les crítiques pel seu lloc de titular a l’All-Star Game

Doncic, nova exhibició amb triple guanyador
1
Es llegeix en minuts

Els Mavericks ja voregen els llocs de ‘play-off’ després d’una nova exhibició de Luka Doncic aquesta matinada. El base eslovè va anotar dos triples en els últims 15 segons (un dels quals quan sonava la botzina) que van certificar la victòria de Dallas davant els Boston Celtics (110-107) en un matx molt igualat. Amb aquest triomf, l’equip texà encadena una ratxa de 6-1 en els últims set partits i ja se situen novens amb un balanç de 15-15 (50% de victòries) en la conferència Oest.

Notícies relacionades

Aquests dos llançaments van servir a Doncic per tancar una sensacional actuació que va vorejar el triple doble al qual ens té acostumats (31 punts amb 6/8 en tirs de tres punts, 10 rebots i vuit assistències). Els Mavericks van resoldre molt bé les baixes d’altura de Porzingis i Kleber amb un gran Brunson (22 punts), que va agafar protagonisme en la faceta ofensiva. Els Celtics, amb Brown i Tatum (dos jugadors que seran a l’All-Star en el seu quintet inicial no van poder frenar l’encert de l’eslovè en els tirs de 3 (48,3%).

Consolidant el seu lloc a l’All-Star Game

D’aquesta manera, Doncic es va reivindicar després de rebre algunes crítiques que el posaven fora del quintet titular del partit All-Star del 7 de març a Atlanta. Ell mateix va indicar fa uns dies que Lillard podria merèixer el seu lloc. Després que tanquessin les votacions, Luka ha tornat a demostrar en els últims partits que els votants no s’equivocaven i es torna a postular com a candidat a l’MVP de la fase regular.