Els Bucks no jugaran el partit de 'play-off' de l'NBA en repulsa pel nou atac policial contra un negre

Els jugadors dels Milwaukee Bucks s'han negat a jugar el partit d'aquest dimecres contra els Orlando Magic dels 'play-off' de l'NBA en protesta per l'atac policial contra l'afroestatunidenc Jacob Blake, van reportar mitjans

zentauroepp54654157 aug 26  2020  lake buena vista  florida  usa  the game clock200826230536

zentauroepp54654157 aug 26 2020 lake buena vista florida usa the game clock200826230536 / Kevin C Cox

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els jugadors dels Milwaukee Bucks s’han negat a jugar el partit d’aquest dimecres contra els Orlando Magic dels ‘play-off’ de l’NBA en protesta per l’atac policial contra l’afroestatunidenc Jacob Blake.

«Els Milwaukee Bucks han decidit boicotejar el cinquè joc» de la sèrie de primera ronda contra els Magic, ha assegurat el prestigiós periodista Adrian Wojnarowski, de la cadena ESPN.

«Els jugadors dels Bucks han pres aquesta decisió després del tiroteig  contra Jacob Blake a Wisconsin, i han decidit finalment que no sortirien del vestidor per a l’inici del cinquè joc contra Orlando», ha afegit.

«Estem farts dels assassinats i la injustícia», ha dit el base dels Bucks, George Hill, al mitjà ‘The Undefeated’.

De moment l’NBA no ha donat informació oficial sobre l’estat del partit.

Segons Shams Charania, del mitjà digital ‘The Athletic’, els jugadors del Magic volien jugar el partit.

La pista del complex esportiu de Disney World es trobava pràcticament buida a l’hora en què havia de començar el cinquè partit de la sèrie, que dominen els Bucks per 3-1.

Notícies relacionades

Altres equips, com els Toronto Raptors i els Boston Celtics, havien dit que estaven estudiant no jugar el seu següent partit en protesta per l’atac policial de diumenge contra l’afroestatunidenc Jacob Blake, que va revifar les protestes contra el racisme als Estats Units.

La indignació es va desencadenar dilluns a Disney World, seu única del final de temporada de l’NBA, amb la difusió del vídeo en el qual es mostra Blake perseguit per dos policies de Kenosha (Wisconsin) que li disparen a boca de canó mentre entra al seu vehicle, davant la mirada dels seus tres fills.