El base català, amb 20 punts, va ser decisiu al costat de Devin Booker per al triomf davant els Mavericks

lmendiola54342470 aug 2  2020  lake buena vista  usa  dallas mavericks guard l200803113223

lmendiola54342470 aug 2 2020 lake buena vista usa dallas mavericks guard l200803113223 / Ashley Landis

1

Phoenix Suns va aconseguir ganar contra Dallas Mavericks per 117-115 en una nova jornada de l’NBA. Amb aquest resultat, els Suns reforcen lleugerament les seves opcions d’entrar en els ‘play-off’ mentre l’equip de Dallas, malgrat la derrota, va aconseguir garantir-la.

La victòria de Phoenix Suns es va consolidar sobre els 30 punts, quatre assistències i tres rebots de Devin Booker i els 20 punts, set assistències i nou rebots de Ricky Rubio. Els 40 punts, 11 assistències i vuit rebots de Luka Doncic i els 30 punts, una assistència i vuit rebots de Kristaps Porzingis no van ser suficients perquè Dallas pogués guanyar el partit.

Els Mavericks van dominar d’inici amb un parcial de sortida d’11-2 i un màxim avantatge i va aconseguir la màxima diferència de punts (12 punts) al final del quart i va acabar amb un 23-35. Amb la dupla Doncic-Porzingis com a referència, Dallas va arribar a ampliar el seu marge al segon quart (56-71).

Però la bona direcció de Ricky i l’encert anotador de Booker va permetre als Suns anar creixent conforma avançava el partit, malgrat les faltes personals del pivot Deandre Ayton i el mateix Booker, i gràcies a una bona aportació des de la banqueta del principiant Cameron Johnson (19 punts i 12 rebots) amarrar una victòria que els permet continuar somiant.