INDIGNACIÓ EN LES XARXES

Rudy Gobert es va burlar dilluns del coronavirus tocant tots els micros

El jugador gal dels Utah Jazz ha donat positiu pel virus aquesta matinada i l'NBA s'ha cancel·lat «fins a nou avís»

rudy2

rudy2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’NBA ha suspès indefinidament  després que un jugador dels Utah Jazz donés positiu aquest dimecres, minuts abans de començar el partit contra els Oklahoma Thunders. La decisió de cancel·lar la lliga va arribar després que es confirmés el contagi del pivot gal dels Jazz, Rudy Gobert, quan els dos equips ja havien escalfat. Es dona la circumstància que el jugador infectat és el mateix que dilluns passat en una roda de premsa es va burlar davant els mitjans de les mesures preventives contra el coronavirus que la lliga s’estava plantejant adoptar.

Va toquejar-ho tot al seu voltant

Després d’acabar la seva compareixença davant els periodistes, es va aixecar i va començar a toquejar tots els micros dels informadors i les seves enregistradores i a potinejar exageradament la taula on estava assegut. Tot això, entre burles.

Notícies relacionades

Ara, que s’ha sabut que està infectat per coronavirus, hi ha preocupació entre tots aquells que han estat en contacte amb el pivot francès, a més d’indignació pel seu comportament totalment desconsiderat.

En les pròximes hores, l’NBA informarà de totes les mesures que adoptaran. De moment, tot l’equip dels Utah Jazz han d’estar en quarantena 14 dies. Potser els companys de Gobert no riguin ara tant com ell ho va fer dilluns.

Temes:

Coronavirus