LIDERATGE A PHOENIX

Rubio sobresurt en la victòria contra els Bucks

El base del Masnou acaba amb un triple doble i números que no es veien des de Steve Nash

lmendiola52694582 phoenix suns guard ricky rubio drives as milwaukee bucks gua200309111654

lmendiola52694582 phoenix suns guard ricky rubio drives as milwaukee bucks gua200309111654 / Matt York

2
Es llegeix en minuts

Ricky Rubio va tenir una actuació esplèndida i va aconseguir un triple doble en la victòria de Phoenix Suns a Milwaukee Bucks per 140-131. L’equip d’Arizona intenta mantenir el seu perfil més competitiu, tot i que té gairebé impossible l’accés als ‘play-off’. «No ens rendirem. I tot i que esperàvem grans coses de l’anterior tram de partits per lluitar pels ‘play-off’ seguim en la cursa», va apuntar Ricky.

El base del Masnou va acabar el partit amb 25 punts, 13 rebots i 13 assistències, amb una bona sèrie de llançament: 8 de 15 de camp,  inclosos 3 de 7 triples, i 6 de 6 des del tir lliure. L’últim MVP del Mundial es va convertir, així,- en el primer jugador dels Suns  amb almenys una dotzena de punts, assistències i rebots des que ho va aconseguir Steve Nash el 30 de març del 2005.

«És un honor per a mi. Nash és un dels meus ídols», va assegurar Ricky per valorar la comparativa amb el base canadenc retirat, un jugador que va dir que admirava i que representa, com ningú, a la franquícia d’Arizona.

A més de l’actuació del base espanyol, els Suns van comptar amb la millor versió de Devin Booker, autor de 36 cistelles, i del pivot australià Aaron Baynes, que va sumar 24 punts per als Suns, que situen la seva marca en 26-38.

Els Bucks van jugar sense el grec Giannis Antetokounmpo a causa de l’esquinç menor al genoll que va es va fer al lesionar-se divendres a la nit contra els Lakers. Amb la seva absència, Chris Middleton va assumir el lideratge als Bucks i va anotar 39 punts, amb un bon suport d’Eric Bledsoe, que va aconseguir 28 punts.

Triomf dels Lakers

Notícies relacionades

Els Lakers es van emportar el derbi de Los Angeles i van superar els Clippers, un dels grans candidats al títol aquesta temporada, per 112-103, en el tercer enfrontament que disputen aquesta temporada, tot i que en aquesta ocasió amb l’equip per complet al quadro de Doc Rivers.

Lebron James va acabar amb 28 punts, 7 rebots i 9 assistències i Anthony Davis va afegir 30 punts i 8 rebots més per als Lakers, tot i que l’escorta Avery Bradley va resultar decisiu amb sis triples anotats, tres dels quals, en el tercer quart. Paul George va ser el millor dels Clippers amb 30 punts, mentre Kawhi Leonard en va anotar 27, tot i que en una mala sèrie de triple (2 de 9).