Els Toronto Raptors no comptaven ni amb Marc Gasol ni Sergi Ibaka, perquè tots dos estaven lesionats

ricky-rubio

ricky-rubio

1

El doble doble de Ricky Rubio no va poder impedir la derrota de Phoenix Suns contra uns Raptors que no comptaven amb jugadors espanyols, mentre que Juancho Hernangómez continua creixent amb Minnesota Timberwolves en la victòria a Nova Orleans amb un resultat de 134-139 al marcador. Els Hornets, d’altra banda, van caure per la mínima contra els Spurs  i Willy Hernangómez no va poder evitar la derrota del seu equip.

Ni Marc Gasol ni Serge Ibaka, tots dos lesionats, van comparèixer amb els Raptors, que van arribar a Phoenix decidits a tallar la mala ratxa de tres derrotes consecutives, la pitjor en aquest 2020, que van començar de forma brillant. No obstant, l’equip canadenc va aconseguir el seu objectiu gràcies a Pascal SiakamKyle Lowry i Norman Powell, artífexs d’una notable remuntada en la segona part que els va permetre arribar amb el partit controlat als minuts finals.

D’altra banda, els Suns van acusar la torçada de turmell de Deandre Ayton, que els va deixar sense el seu millor jugador interior en l’últim quart. Devin Booker i el suplent Cameron Johnson no van poder evitar la quarta derrota seguida de la franquícia d’Arizona.

Juancho Hernangómez creix amb els Timberwolves

Juancho Hernangómez continua creixent des del seu traspàs als Timberwolves i va disputar 33 minuts a l’Smoothie King Center, on va contribuir amb 16 punts, 8 rebots, 3 robatoris i 2 assistències al triomf del seu equip.

Malik Beasley D’Angelo Russell es van aliar per sorprendre al seu feu els Pelicans, que no van rendibilitzar el triple doble de Jrue Holiday ni els 25 punts del seu ‘rookie’ estel·lar Zion Williamson.

Finalment, Willy Hernangómez va aportar 8 punts, 6 rebots, 3 assistències i 1 tap en 17 minuts de joc a Charlotte, on el seu equip va desaprofitar l’última possessió per guanyar el partit. Dejounte Murray va ser el millor d’uns Spurs guanyadors sota la batuta de Tim Duncan, que es va estrenar com a entrenador principal davant de l’absència de Gregg Popovich per motius personals.