TRAGÈDIA A L'NBA

La policia alerta els curiosos que pretenen accedir a la zona de l'accident de Kobe Bryant

Fins al moment, s'han recuperat tres cossos de les nou víctimes i les tasques s'estimen que duraran dies per la dispersió de les restes

kobe-bryant-homenaje

kobe-bryant-homenaje

1
Es llegeix en minuts

Els investigadors i els equips de rescat han tornat aquest dimarts al pendent de Calabasas on es va estavellar l’helicòpter en què anava Kobe Bryant; la seva filla Gianna, de 13 anys, i sis passatgers més, a més del pilot, i han continuat analitzant les restes mentre intenten determinar la causa de l’accident.

Les autoritats policials han recuperat els cossos d’almenys tres víctimes i han assegurat que el procés complet de trobar els altres pot durar diversos dies. Aquesta tasca l’estan realitzant enmig de crides per impedir el turisme de tragèdia. El pendent s’ha convertit en un punt de peregrinació per a seguidors i curiosos.

Gran dispersió

Notícies relacionades

Per la dispersió de les restes, els investigadors van dir que l’impacte del xoc va haver de ser brutal. «Aquest va ser un accident bastant fort», va dir la investigadora de la Junta Nacional de Seguretat del Transport, Jennifer Homendy, al diari ‘Los Angeles Times’. «Hi ha una àrea d’impacte en un dels turons i un tros de la cua està baixant el turó al costat esquerre. El fuselatge és a l’altre costat. I el motor principal es troba a uns cent metres més enllà. El camp de runa és d’aproximadament 200 metres».

El xèrif Alex Villanueva va advertir que accedir al lloc de l’accident suposa un delicte i que els que es trobin a l’àrea seran arrestats. Els agents patrullen a cavall i en vehicles quads. «Teníem gent mirant d’accedir al lloc a peu», va dir Villanueva.

Temes:

Kobe Bryant