SUCCÉS DEVASTADOR

Kobe Bryant: els nou morts en l'accident

Les persones que anaven a bord van morir a l'acte quan es dirigien a un partit de bàsquet a la Mamba Academy

kobe-bryant-homenaje

kobe-bryant-homenaje

1
Es llegeix en minuts

Ja es coneix la identitat dels nou morts en l’accident d’helicòpter on va morir Kobe Bryant i la seva filla junt amb set persones més. Ningú va sobreviure.

-Kobe Bryant: El famós exjugador de bàsquet de Los Angeles Lakers va morir a les 41 anys. El cinc vegades campió de l’NBA era l’entrenador de la seva filla i es dirigia al costat d’ella al partit que s’havia de disputar diumenge passat. Bryant utilitzava l’helicòpter molt freqüentment, sobretot per assistir als partits dels Lakers i als entrenaments.

-Gianna Bryant: La segona filla de Kobe Bryant va morir a l’edat de 13 anys. L’apassionava el bàsquet i el seu pare era el seu mentor i entrenador. Tenia un futur molt prometedor i fins i tot Bryant, uns mesos enrere, havia assegurat que Gianna podria jugar a la WNBA.

-John Altobelli: Era l’entrenador de beisbol de l’Orange Coast College i amic personal de Bryant. La seva dona i filla també van morir.

-Keri Altobelli: Dona de John Altobelli que acompanyava la seva filla per a la disputa del partit de bàsquet de diumenge passat.

-Alyssa Altobelli: La filla de John i Keri era amiga de Gianna Bryant. Es dirigia amb els seus pares a la Mamba Academy.

-Sarah Chester: Anava a l’helicòpter per assistir al partit que es jugaria en la Mamba Academy amb la seva filla, Payton Chester.

-Payton Chester: La filla de Sarah Chester i companya del mateix equip de Gianna Bryant. Totes dues tenien la mateixa edat.

Notícies relacionades

-Christina Mauser: Entrenadora de bàsquet femení de 38 anys. Tenia tres fills i estava casada. El seu marit va escriure un missatge molt emotiu a les xarxes socials.

-Ara Zobayan: Era el pilot de l’helicòpter i instructor de vol. Va perdre la vida als 50 anys. Li agradava molt donar conversa durant els vols.

Temes:

Kobe Bryant