L'ÚLTIM ADEU

El commovedor missatge de LeBron James a Kobe Bryant

L'estrella dels Lakers ha publicat un text a les xarxes socials dedicat al seu amic mort

james-y-bryant

james-y-bryant

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

LeBron James ha publicat un missatge a les xarxes socials per acomiadar-se del seu amic, excompany de professió i «model a seguir». James, que està molt afectat per la tràgica mort de Bryant i de la seva filla Gianna, ha volgut escriure unes paraules per homenatjar l’exjugador.

Tan sols unes hores després de fer-se pública la notícia de la mort de Bryant, James va ser capturat per les càmeres plorant i sent consolat a l’aeroport després de conèixer la pèrdua del seu amic. Justo acabava de sobrepassar Bryant com a tercer màxim anotador històric de l’NBA i fins i tot havien intercanviat missatges i paraules a l’acabar el partit dels Lakers contra els Sixers a Philadelphia, la ciutat on va créixer Bryant.

El ‘23’ dels Lakers no només era un gran amic i admirador de Bryant, sinó que a tots dos els unia un llaç que anava més enllà del bàsquet. Van coincidir com a companys en la selecció nord-americana on van destacar en la consecució de l’or olímpic en els Jocs Olímpics de Pequín 2008 i Londres 2012.

Notícies relacionades

Aquestes són les paraules que ha penjat James a les seves xarxes socials:

«No estic preparat, però allà vaig. Estic assegut aquí mirant d’escriure alguna cosa per a aquesta publicació, però cada vegada que ho intento, començo a plorar de nou només pensant en tu, la neboda Gigi i l’amistat / vincle / germandat que vam tenir! Literalment vaig sentir la teva veu diumenge al matí abans de deixar ‘Philly’ per tornar a Los Angeles. No vaig pensar que seria l’última conversa que tindríem. ¡Estic desconsolat i devastat pel meu germà!, t’estimo germà gran. El meu cor està amb Vanessa i els nens. ¡Et prometo que continuaré amb el teu llegat! ¡Signifiques molt per a tots nosaltres, especialment per als Lakers, i és la meva responsabilitat posar aquesta «merda» a la meva esquena i continuar així! ¡Sisplau, dona’m la força des del cel i cuida’m! Us tinc aquí! ¡Hi ha molt més que vull dir, però no puc fer-ho ara perquè no puc superar-ho! ¡Fins que ens trobem de nou, germà!».