obertura boja del mercat de l'nba

Fitxatges a l'NBA: Ricky Rubio jugarà als Phoenix Suns

Kevin Durant canvia els Golden State Warriors pels Brooklyn Nets, que també incorporaran Kyrie Irving i DeAndre Jordan

zentauroepp48097185 salt lake city  ut   april 22  ricky rubio  3 of the utah ja190701102955

zentauroepp48097185 salt lake city ut april 22 ricky rubio 3 of the utah ja190701102955 / Gene Sweeney Jr

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Ricky Rubio jugarà als Phoenix Suns les pròximes tres temporades. El base català estava lliure després d’haver portat la samarreta dels Utah Jazz els últims dos anys. Al seu tercer equip a l’NBA, Rubio, de 28 anys, percebrà 51 milions de dòlars pels tres anys que firmarà amb els Suns.

En una nit boja al començament del mercat de fitxatges de l’NBA, el gran protagonista ha sigut Kevin Durant i el seu nou destí: l’ala canvia els Golden State Warriors pels Brooklyn Nets. La superestella, que estava en situació d’agent lliure, cobrarà 164 milions de dòlars per quatre anys, segons Reuters. Hem de recordar que Durant es va trencar el tendó d’Aquil·les del peu dret a la final de l’NBA i es perdrà tota la temporada.

Notícies relacionades

Però aquest podria no ser l’únic gran reforç dels Nets, ja que s’espera l’arribada a Brooklyn de l’exescorta dels Celtics Kyrie Irving i DeAndre Jordan, que havia finalitzat contracte amb els New York Knicks. Amb aquests tres fitxatges, la franquícia de Brooklyn s’ha col·locat com una de les favorites per a l’anell de l’NBA. Per la seva banda, els Golden State, que també perden Igoudala (fitxa pels Memphis Grizzlies), incorpora D’Angello Russell i manté al seu equip Klay Thompson. Ells dos i Steven Curry formaran un nou trident als Warriors, equip que va perdre la final de l’NBA contra els Toronto Raptors. 

Altres moviments destacats han sigut el de Kemba Walker, dels Charlotte als Celtics; el contracte per cinc anys de Porzingis amb els Dallas Mavericks; Chris Middleton firma pels Milwaukee Bucks, i Al Horford, quatre temporades amb els Sixers.