EL MERCAT DE L'NBA

Pau Gasol: «Els Bucks són l'equip que més encaixa al meu cap"

El pivot barceloní continua amb el seu procés de recuperació per arribar a temps a la pretemporada

lmendiola48614615 grafcat532  barcelona  13 06 2019   el p vot de los bucks de190627165429

lmendiola48614615 grafcat532 barcelona 13 06 2019 el p vot de los bucks de190627165429 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts

 Pau Gasol disfruta de la celebració de la Pau Gasol Academy, de la qual Endesa és patrocinador oficial, i va parlar per a Endesa Basket Lover sobre el seu futur pròxim al’NBA en un estiu en què encara ha de decidir quin serà el seu pròxim equip però en què es posiciona per la seva continuïtat a Milwaukee Bucks.“El que té més sentit sense saber pràcticament res és tenir continuïtat amb Milwaukee i seguir en els Bucks i continuar aportant la meva experiència i lideratge amb més salut. És el que crec que té més sentit i el que encaixa al meu cap. Encara queda temps”, va dir.

En aquest sentit, Pau afronta el procés de recuperació de la seva lesió amb optimisme de cara al futur. “Ha sigut una temporada difícil. Les lesions són part de la professió i et fan valorar el dia a dia i els moments en què estàs bé. Estic amb ganes de recuperar-me i tornar l’any que ve fort”, va assegurar.

Content per Marc

Notícies relacionades

El pivot internacional tampoc es va perdre la final de l’NBA en què el seu germà Marc va aixecar el seu primer anell. Una sèrie que va viure amb molta emoció i atenció. “Vaig viure la final de Marc Gasol amb molta intensitat. M’hauria encantat poder jugar la final de Conferència contra ell i guanyar-lo però no va ser així i van ser justos vencedors de la sèrie. Després vaig haver de canviar el xip i animar-lo durant la final (...) Estic molt content per ell”, va reconèixer.

Finalment, es va referir a la seva absència amb la selecció espanyola en el Mundial de la Xina el 2019 i va lamentar no poder ajudar l’equip, però va admetre que estava en disposició d’apuntar-se als Jocs Olímpics de Tòquio el 2020 en cas que la selecció aconsegueixi el seu bitllet en el torneig mundialista. “Estic molt orgullós del que s’ha creat en la selecció. Independentment de si hi puc estar o no, s’ha creat un esperit que espero que perduri durant generacions. És una etapa meravellosa de la qual espero pugui disfrutar un campionat més perquè hi vull continuar aportant”, va comentar.