Gasol i els Raptors forcen l'empat davant dels Bucks

El conjunt canadenc guanya per 120-102 i iguala la sèrie 2-2

bucks raptors basketball 66518-8d57e

bucks raptors basketball 66518-8d57e / Frank Gunn (AP)

1

Els Toronto Raptors van guanyar el quart partit de la final de la Conferència Est contra els Milwaukee Bucks per 120-102 i van empatar la sèrie a 2-2 demostrant que poden guanyar sense necessitat que la seva estrella, Kawhi Leonard, estigui en la pista. Leonard, que ha marcat més d’una trentena de punts en tots els seus jocs del play-off, va acabar amb uns discrets 19 punts en 34 minuts. Aquesta vegada, l’artífex de la victòria dels Raptors van ser Kyle Lowry, que va anotar 25 punts, Norman Powell, amb 18, i els espanyols Marc Gasol i Serge Ibaka.

Gasol va anotar 17 punts i va recollir cinc rebots a més de proporcionar set assistències. Ibaka també va aconseguir 17 punts però va aconseguir 13 rebots, la qual cosa va permetre als Raptors dominar per primera vegada els taulers a la final.

I el públic canadenc va reconèixer la tasca dels dos homes alts de l’equip: quan es van retirar de la pista a falta de tres minuts per al final del partit, tots dos van ser acomiadats pels aplaudiments d’un públic dret. Els Toronto Raptors, l’equip de Marc Gasol, Serge Ibaka i Sergio Scariolo, havien de guanyar el quart partit de la final de la Conferència Est contra els Milwaukee Bucks de Pau Gasol i Nikola Mirotic per empatar la sèrie i mantenir les seves opcions intactes.

Els dubtes anteriors

La treballada victòria dels Raptors en el tercer partit i l’actuació de Leonard, va plantejar dubtes sobre si l’equip estava patint un cansament físic i psicològic més gran que el seu rival. No en va, fins aquesta última trobada els Bucks havien jugat 12 partits en els play-offs mentre que els Raptors n’acumulaven 15.