La sèrie davant dels Celtics està 3-1 a favor dels Bucks

CJX10  BOSTON  ESTADOS UNIDOS   06 05 2019 - El alero montenegrino Nikola Mirotic  d  de Milwaukee Bucks en accion ante el alero Gordon Hayward  adelante  de Boston Celtics este lunes durante un juego de la Conferencia Este de la NBA entre Boston Celtics y Milwaukee Bucks  en el TD Garden de Boston  Massachusetts  EE  UU    EFE  Cj Gunther PROHIBIDO SU USO POR SHUTTERSTOCK

CJX10 BOSTON ESTADOS UNIDOS 06 05 2019 - El alero montenegrino Nikola Mirotic d de Milwaukee Bucks en accion ante el alero Gordon Hayward adelante de Boston Celtics este lunes durante un juego de la Conferencia Este de la NBA entre Boston Celtics y Milwaukee Bucks en el TD Garden de Boston Massachusetts EE UU EFE Cj Gunther PROHIBIDO SU USO POR SHUTTERSTOCK / CJ GUNTHER (EFE)

1
El Periódico

L’ala pivot nigerià grec Giannis Antetokounmpo va tornar a ser la gran estrella dels Bucks de Milwaukee a l’aportar un doble doble de 39 punts, 16 rebots i quatre assistències que van permetre al seu equip guanyar a domicili 101-113 els Celtics de Boston en el quart partit de l’eliminatòria de semifinals de la Conferència Est. Pau Gasol continua lesionat.

La victòria col·loca els Bucks amb avantatge de 3-1 en la sèrie al millor de set, i el cinquè partit es jugarà dimecres a Milwaukee, on, amb un triomf més, aconseguiran el pas a les finals de la Conferència Est per primera vegada des de la temporada 2001. Antetokounmpo va aconseguir 17 punts i set rebots en el quart període i va ajudar els Bucks a distanciar-se en el marcador i assegurar la victòria.

25 minuts

Nikola Mirotic va continuar de titular i va disputar 25 minuts, en què va aportar nou punts a l’anotar 3 de 10 tirs de camp, incloent-hi un triple de cinc intents i 2-4 des de la línia de personal. Mirotic també va capturar sis rebots, quatre van ser defensius, i va cometre dues faltes.

Empat a l’Oest

Els Rockets de Houston van aconseguir el seu gran objectiu de forçar l’empat en l’eliminatòria de semifinal de la Conferència Oest que disputen davant els Warriors de Golden State després de guanyar el quart partit per 112-108.