espanyols a l'NBA

Gasol i Ibaka ja són a les semifinals

Els Raptors guanyen amb facilitat els Magic per 115 a 96

gasol

gasol / Frank Gunn (AP)

2
Es llegeix en minuts

El bàsquet espanyol va assegurar la participació de Marc Gasol i Serge Ibaka després que tots dos van aconseguir la classificació amb els Raptors de Toronto en la jornada de l’NBA. Mentrestant, Juancho Hernangómez també va disfrutar del triomf amb els Nuggets de Denver que ara tenen avantatge de 3-2 en la sèrie de la primera ronda de la Conferència Oest que disputen davant els Spurs de San Antonio.

Gasol va continuar de titular amb els Raptors, que es van imposar amb facilitat per 115-96 als Magic d’Orlando en el cinquè partit de la sèrie que van disputar al millor de set i van guanyar (4-1) i jugaran les semifinals contra els Sixers de Filadèlfia, que també es van imposar per 4-1 davant dels Nets de Brooklyn en l’altra sèrie de primer ronda.

El jugador de Sant Boi va continuar amb la seva tasca d’equip i va aportar nou punts en els 24 minuts que va disputar, després d’anotar dos de cinc tirs de camp, inclòs un triple en tres intents, i va estar perfecte, quatre de quatre, des de la línia de personal. El mitjà dels germans Gasol va tenir el seu protagonisme més gran en el joc interior al capturar nou rebots, inclosos vuit de defensius, va repartir dues assistències, va fer un tap, va perdre dues pilotes i va cometre tres faltes.

Després dels passos del germà lesionat

Notícies relacionades

Ibaka, que va sortir de reserva, també va realitzar una bona tasca d’equip i en els 19 minuts que va jugar va aconseguir 10 punts a l’anotar cinc de vuit tirs de camp, va fallar un intent de triple, i un altre des de la línia de personal. L’internacional espanyol també va capturar quatre rebots –tres de defensius–, va fer dues assistències, va recuperar dues pilotes, en va perdre una altra i va tenir problemes amb les personals al rebre’n cinc, que van ser les que van condicionar menys minuts d’acció.

Abans de la classificació dels Raptors, la jornada de dilluns va deixar també la classificació dels Bucks de Milwaukee a l’escombrar la sèrie 4-0 davant dels Pistons de Detroit, i estaran en les semifinals amb Pau Gasol, que segueix baixa per lesió al peu esquerre, i l’ala pivot Nikola Mirotic, que va ser decisiu com a sisè jugador. L’eliminat de la competició va ser el veterà base José Manuel Calderón, que va perdre amb els Pistons.