la Lliga nord-americana

'Play-off': Sort dispar per als espanyols en el Bucks - Pistons

Antetokounmpo va ser el gran protagonista del duel a l'anotar 41 punts

DETROIT  MI - APRIL 22  Nikola Mirotic  41 of the Milwaukee Bucks goes to the basket against Ish Smith  14 of the Detroit Pistons first half of Game Four of the first round of the 2019 NBA Eastern Conference Playoffs at Little Caesars Arena on April 22  2019 in Detroit  Michigan  The Bucks defeated the Pistons in four straight games  127-104  NOTE TO USER  User expressly acknowledges and agrees that  by downloading and or using this photograph  User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement    Duane Burleson Getty Images AFP    FOR NEWSPAPERS  INTERNET  TELCOS   TELEVISION USE ONLY

DETROIT MI - APRIL 22 Nikola Mirotic 41 of the Milwaukee Bucks goes to the basket against Ish Smith 14 of the Detroit Pistons first half of Game Four of the first round of the 2019 NBA Eastern Conference Playoffs at Little Caesars Arena on April 22 2019 in Detroit Michigan The Bucks defeated the Pistons in four straight games 127-104 NOTE TO USER User expressly acknowledges and agrees that by downloading and or using this photograph User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement Duane Burleson Getty Images AFP FOR NEWSPAPERS INTERNET TELCOS TELEVISION USE ONLY / Duane Burleson (AFP)

3
Es llegeix en minuts
EFE

El domini dels Bucks de Milwaukee va tornar a tenir com a protagonista l’ala pivot grec Giannis Antetokounmpo, que va aportar 41 punts, nou rebots, tres assistències i quatre taps amb què van guanyar fàcilment, a domicili, 104-127 als Pistons de Detroit en el quart partit de l’eliminatòria de la primera ronda de ‘play-off’ de la Conferència Est.

La victòria va permetre als Bucks escombrar la sèrie (4-0) al millor de set i passar a les semifinals, on tindran de rivals els Celtics de Boston, que també van escombrar la seva sèrie davant dels Pacers d’Indiana.

Els Bucks no aconseguien passar a les semifinals en els ‘play-off’ des de la temporada del 2001.

A més tampoc havien guanyat una sèrie per escombrada de 4-0 al millor de set des del 1983 quan ho van fer davant dels Celtics de Boston en les semifinals de la Conferència Est

El partit va quedar decidit al concloure el tercer període, quan els Bucks van aconseguir una ratxa de 17-3, i es van posar amb 10 punts d’avantatge després que els Pistons havien estat la major part del partit al capdavant del marcador.

Però al final van acabar com a perdedors i van establir una nova marca en la història de l’NBA, però negativa, al perdre el catorzè partit consecutiu en la competició dels ‘play-off’.

Junt amb Antetokounmpo, que va anotar 16 punts en el tercer període, els Bucks, millor marca de la lliga en la temporada regular, també van tenir el recolzament de l’aler Khris Midlleton que va aportar 18 punts i quatre rebots.

Mentre que el base Eric Bledsoe va arribar als 16 punts com a tercer màxim encistellador dels Bucks i va repartir cinc assistències, segon millor de l’equip en aquesta faceta del joc.

Regular rendiment

L’ala pivot montenegrí espanyol Nikola Mirotic va acabar com a sisè jugador dels Bucks a l’anotar 12 punts en els 20 minuts que va disputar com a reserva i va completar la llista dels quatre jugadors dels Bucks que van tenir nombres de dos dígits.

Mirotic va anotar quatre dels set tirs de camp, inclosos tres de cinc triples, i en va encertar un de dos des de la línia de personal.

L’exjugador del Reial Madrid també va capturar tres rebots –dos de defensius–, va fer una assistència, va perdre dues pilotes i va cometre dues faltes.

El base Reggie Jackson amb 26 punts, inclosos 20 en la primera part, quan els Pistons van estar en control del marcador, va liderar els Pistons, que al final mai van poder competir amb els Bucks, equip gaire superior en totes les facetes del joc.

L’ala pivot Blake Griffin no va tenir la seva millor actuació individual al carregar-se de personals que van provocar la seva eliminació a falta de 7:06 minuts del final de partit quan havia aconseguit 22 punts, cinc rebots i sis assistències.

La sortida del camp de Griffin va fer que els seguidors dels Pistons també deixessin els seus seients i donessin per finalitzada la seva etapa aquesta temporada a l’NBA.

Tampoc Antetokounmpo es va mantenir al camp al veure la retirada de Griffin i amb els Bucks en control del joc i el marcador.

Notícies relacionades

El base espanyol José Manuel Calderón va sortir quatre minuts com a reserva dels Pistons i va destacar amb dues assistències i un robatori de pilota.

Els Bucks van anotar 31 de 41 tirs de personal per tot just 9 de 12 dels Pistons, que també van ser aixafats en el joc interior al capturar 54 rebots per 36 de l’equip de Detroit.