PERD ELS ESTREPS

Gregg Popovich torna a ser expulsat, aquesta vegada al minut de partit

L'entrenador dels Spurs, a qui ja havien fet fora de la pista diumenge passat, ha sigut expulsat també aquesta matinada 63 segons després de l'inici del matx

aguasch47625793 apr 3  2019  denver  co  usa  san antonio spurs head coach g190404111017

aguasch47625793 apr 3 2019 denver co usa san antonio spurs head coach g190404111017 / Isaiah J Downing

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gregg Popovich, llegendari entrenador dels San Antonio Spurs, va perdre els estreps i va tornar a ser expulsat després d’enfrontar-se obertament amb els àrbitres, quan amb prou feines s’havien disputat 63 segons del partit que el seu equip va perdre davant dels Denver Nuggets (113-85).

L’entrenador de 70 anys es va molestar amb l’àrbitre Mark Ayotte per una acció que no es va marcar en contra de l’aler pivot Paul Millsap, dels Nuggets, a un tir a la cistella del també aler pivot LaMarcus Aldridge. Immediatament, Popovich va demanar temps mort mentre es dirigia de manera irada a Ayotte, a qui no li va agradar les maneres, ni el to ni el contingut del missatge del tècnic de San Antonio i el va enviar als vestidors.

El base canadenc Jamal Murray va anotar dos dels tres tirs lliures per donar als Nuggets  l’avantatge parcial de 6-0, mentre el lloc de Popovich, a la banqueta, el va ocupar el seu entrenador assistent de confiança, l’italià Ettore Messina.

L’exclusió més primerenca

Es va tractar de la sessió de treball més curta que ha tingut Popovich en la seva extensa i triomfal carrera professional, però a més va patir la segona expulsió en els tres últims partits que la franquícia texana ha disputat. Diumenge passat també se’n va haver d’anar als vestidors en el tercer període del partit que els Spurs van disputar al seu camp, l’AT&T Center de San Antonio, davant dels Kings de Sacramento i van perdre per 106-113.

L’últim entrenador que havia sigut expulsat al començament d’un partit va ser el 2012 quan el ja mort Flip Saunders dirigia els Washington Wizards i els àrbitres el van enviar als vestidors amb tot just un minut i 46 segons disputats del partit que el seu equip va jugar contra els Boston Celtics.

Notícies relacionades

Una vegada ja conclòs el partit, Popovich va ser consultat en roda de premsa sobre el motiu de la seva expulsió, i l’entrenador va ser contundent i va respondre: "Els ho hauries de preguntar als àrbitres".

No va ser un bona jornada per als Spurs, que van acabar sent derrotats pels Nuggets, van baixar al vuitè lloc de la classificació i, si es mantenen en aquesta posició, jugaran la primera ronda dels ‘play-off’ contra els Golden State Warriors.