COP INESPERAT

Pau Gasol no podrà jugar fins als 'play-off' per una lesió

El pivot barceloní dels Bucks serà de baixa un mes per un problema al turmell

fcasals47356455 mia80  miami  fl  eeuu   14 03 2019   el jugador espa ol de 190315131752

fcasals47356455 mia80 miami fl eeuu 14 03 2019 el jugador espa ol de 190315131752 / Giorgio Viera

1
Es llegeix en minuts

Pau Gasol estarà de baixa al voltant d’un mes, segons ha revelat la cadena nord-americana ESPN, a causa de problemes al turmell esquerre. El pivot barceloní delsMilwaukee Bucks amb prou feines ha pogut disputar tres partits a la seva nova franquícia a causa, precisament, de les molèsties que arrossega.

Segons ESPN, la lesió de Gasol podria tenir-lo fins a un mes de baixa, per tant, es perdria el que queda de temporada regular i amb tota seguretat la primera ronda dels ‘play-off’ per als quals l’equip de Milwaukee ja té garantida la classificació.

Els problemes comencen a acumular-se per alsBucks quan la temporada arriba a la seva fase decisiva. L’equip de Mike Budenholzer no només arrossega els problemes de Gasol, incorporat a començaments de març per reforçar la plantilla en la lluita pel títol, sinó que ha vist minvat el seu potencial amb la baixa recent de l’escorta Malcolm Brogdon, per un període d’entre 6 i 8 setmanes, i també la recent de Nikola Mirotic.

Les lesions han marcat la temporada de Pau Gasol, de 38 anys. A San Antonio, on va iniciar la temporada, amb prou feines va participar per uns problemes al peu esquerre que el van obligar a estar 26 partits de baixa. I la dinàmica no ha canviat amb la seva arribada a Milwaukee.

Ricky, en forma

L’actuació de Ricky Rubio va ser fonamental en la victòria dels Utah Jazz a la pista delsChicago Bulls (83-114), amb la qual l’equip de Salt Lake aconsegueix pujar al sisè lloc de la Conferència Est. El base del Masnou va anotar 12 punts, va sumar quatre rebots i va donar tres assistències per impulsar el seu equip.

També va tenir una actuació destacada Luka Doncic en la victòria delsMavericks a la pista de Golden State (91-126), amb què l’equip d’Oakland, que va jugar amb la baixa de Stephen Curry, perd el primer lloc de la conferència.

Notícies relacionades

Doncic va fer un altre pas cap al títol de ‘Rookie’ de l’any a l’acabar amb 23 punts, 11 rebots i 10 assistències la nit, el seu sisè ‘triple-doble’ de la temporada. Nowitzki va sumar 21 punts per als Mavs. Durant va aportar 25 punts com a líder anotador dels Warriors.

Willy Hernangómez, per la seva part, va aportar 8 punts i 7 rebots en el triomf dels Hornets per 124-117 sobre els Celtics.