espanyols a l'NBA

Marc Gasol i Ricky Rubio, una jornada per oblidar

Els dos jugadors realitzen una bona actuació però no eviten les derrotes dels Grizzlies i els Jazz

AME5142. MEMPHIS (ESTADOS UNIDOS), 28/01/2019.- Marc Gasol de Memphis Grizzlies reacciona este lunes, previo a un partido de la NBA entre los Memphis Grizzlies y los Denver Nuggets, en el FedEx Forum de Memphis (EE.UU.). EFE/ Karen Pulfer Focht

AME5142. MEMPHIS (ESTADOS UNIDOS), 28/01/2019.- Marc Gasol de Memphis Grizzlies reacciona este lunes, previo a un partido de la NBA entre los Memphis Grizzlies y los Denver Nuggets, en el FedEx Forum de Memphis (EE.UU.). EFE/ Karen Pulfer Focht / KAREN PULFER FOCHT (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Una vegada més, les bones aportacions individuals de Marc Gasol i Ricky Rubio no van ser suficients a l’hora d’evitar les derrotes que van patir els respectius equips dels Grizzlies de Memphis i els Jazz d’Utah, tot i que sí que van acabar com els espanyols mes destacats en la jornada de l’NBA.

Notícies relacionades

El mitjà dels germans Gasol va lluitar de nou en cada una de les facetes del joc, però després de 43 minuts i una aportació de 19 punts va veure com els Grizzlies perdien en la pròrroga per 99-97 davant dels Timberwolves de Minnesota. El jugador de Sant Boi va anotar 6 de 16 llançaments de camp, amb un triple de cinc intents, i va encertar 6 de 7 des de la línia de personal.

Rubio no va poder en el duel individual amb el base Damian Lillard i els seus 12 punts tampoc van evitar la derrota per pallissa que van patir els Jazz d’Utah al caure derrotats de 132-105. El jugador del Masnou va disputar 26 minuts com a titular i va anotar 4 de 14 llançaments de camp, inclosos 2 de 6 triples, i va fer bons els dos llançaments que va executar des de la línia de personal.