Espanyols a l'NBA

Un gran Rubio s'erigeix en director d'orquestra dels Jazz i Pau Gasol arriba als 1.150 partits

El jugador de Sant Boi es converteix en el 19è professional que més partits ha jugat en la Lliga nord-americana

Minnesota Timberwolves’ Luol Deng, left, looms in as Utah Jazz’s Ricky Rubio, of Spain, shoots in the first half of an NBA basketball game Sunday, Jan. 27, 2019, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)

Minnesota Timberwolves’ Luol Deng, left, looms in as Utah Jazz’s Ricky Rubio, of Spain, shoots in the first half of an NBA basketball game Sunday, Jan. 27, 2019, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone) / Jim Mone (AP)

1
Es llegeix en minuts

Ricky Rubio va tornar de nou al Target Center i va brillar en el joc individual davant del seu exequip, els Timberwolves de Minnesota. Va permetre als Jazz de Utah continuar la ratxa guanyadora i es va convertir també en el jugador espanyol més destacat en la jornada de l’NBA. Rubio es va encarregar de dirigir l’atac dels Jazz a l’aportar 18 punts i vuit assistències que van permetre a l’equip de Utah vèncer a domicili per 111-125 els Timberwolves, que el van traspassar als Jazz després d’haver jugat amb ells les sis primeres temporades com a professional de l’NBA.

Notícies relacionades

Serge Ibaka va tornar a ser el millor en el joc interior dels Raptors de Toronto i amb un doble doble d’11 punts i 11 rebots els va ajudar a guanyar a domicili per 120-123 davant dels Mavericks de Dallas, que van tenir un altre jugador europeu, l’aler novell eslovè Luka Doncic com el seu gran líder, ja que va aconseguir el seu segon triple doble d’aquesta temporada. Ibaka va disputar 36 minuts, en què va anotar 3 de 9 tirs de camp, 5 de 8 des de la línia de personal, va donar dues assistències, va recuperar una pilota, va posar dos taps i va cometre cinc faltes.

Pau Gasol, sota el cèrcol / Gerarld Herbert (AP)

Pau Gasol va jugar nou minuts com a titular dels Spurs de San Antonio, però va mostrar la seva millor classe i eficàcia a l’aconseguir cinc punts i set rebots en el partit que el seu equip va guanyar per 132-119 davant dels Wizards de Washington. Va jugar el seu sisè partit com a titular aquesta temporada, va arribar als 1.150 en les 18 temporades que ha jugat com a professional, superant l’exescorta Ray Allen al 19è lloc de la llista de tots els temps de l’NBA.