LA JORNADA DE L'NBA

Males notícies per als Jazz: Ricky Rubio es lesiona

El jugador del Masnou va patir una estrebada als cinc minuts de començar el partit, que el seu equip va perdre per 114 a 102 davant dels Bucks

Jan 7, 2019; Milwaukee, WI, USA; Utah Jazz guard Ricky Rubio (3) shoots during the first quarter against the Milwaukee Bucks at Fiserv Forum. Mandatory Credit: Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Jan 7, 2019; Milwaukee, WI, USA; Utah Jazz guard Ricky Rubio (3) shoots during the first quarter against the Milwaukee Bucks at Fiserv Forum. Mandatory Credit: Jeff Hanisch-USA TODAY Sports / Jeff Hanisch (USA TODAY Sports)

1
Es llegeix en minuts

Mala nit, horrible, per als Jazz de Utah, que a part de caure derrotats per 114 a 102 davant dels Bucks de Milwaukee, van perdre per lesió ni més ni menys que Ricky Rubio, el seu base titular. Als cinc minuts d’haver començat el partit, Rubio va patir una estrebada muscular a la cama dreta que el va obligar a anar al vestidor, d’on ja no va tornar al camp. Abans de patir la lesió, Rubio havia sorgit com el líder encistellador dels Jazz, que en tot just cinc minuts havia aconseguit nou punts, després d’anotar quatre de cinc tirs de camp, inclòs un triple. El jugador del Masnou també havia fet una assistència i havia recuperat una pilota.

En aquest partit el jugador clau va ser l’aler-pivot  grec Giannis Antetokounmpo, que va aportar un doble-doble de 30 punts i 10 rebots que el van deixar al capdavant de l’atac balancejat dels Bucks. Així mateix, Pau Gasol va participar en el triomf dels San Antonio davant dels Pistons, que van derrotar per 107 119. L’estrella catalana va rebre nou minuts d’acció i va aportar dos punts a l’encistellar un de dos tirs de camp, a més de capturar dos rebots, va fer una assistència i un tap.