HEROI DE LA JORNADA

L'NBA plora d'emoció amb les llàgrimes de Derrick Rose després d'una nit màgica

El base de Minnesota anota 50 punts, després d'anys de lesions, i és l'heroi en la victòria del seu equip contra els Jazz

Minnesota Timberwolves’ Derrick Rose is interviewed after he scored 50 points, a career high, against the Utah Jazz in an NBA basketball game Wednesday, Oct. 31, 2018, in Minneapolis. The Timberwolves won 128-125. (AP Photo/Jim Mone)

Minnesota Timberwolves’ Derrick Rose is interviewed after he scored 50 points, a career high, against the Utah Jazz in an NBA basketball game Wednesday, Oct. 31, 2018, in Minneapolis. The Timberwolves won 128-125. (AP Photo/Jim Mone) / Jim Mone (AP)

1
Es llegeix en minuts

El base Derrick Rose va viure la seva jornada ofensiva més brillant des que va arribar a l’NBA a l’assolir l’anotació de 50 punts i es va convertir en el jugador més destacat de la jornada, en què els Warriors de Golden State van seguir imparables i els Spurs de San Antonio són nous líders de la seva divisió.

Rose va sorgir com el líder sorpresa de l’atac dels Timberwolves de Minnesota, que van derrotar 128-125 els Jazz de Utah, i al final les seves emocions es van transformar en llàgrimes d’emoció i felicitat per haver pogut deixar enrere tanta mala sort amb les lesions i moments difícils en la seva carrera i vida personal.

Notícies relacionades

Per als Timberwolves va ser la seva segona victòria consecutiva, que els deixa amb un balanç de 4-4, i penúltims en la Divisió Nord-Oest. Rose, que al seu dia va ser projectat com el futur Michael Jordan quan va arribar als Bulls de Chicago, va jugar 41 minuts, en els quals va encistellar 19 de 31 tirs de camp, incloent-hi 4 de 7 triples, i 8 d’11 des de la línia de personal; va aconseguir quatre rebots i va donar sis assistències.

El base titular dels Timberwolves també va anotar 13.8 segons abans del final els dos tirs lliures amb què va sentenciar el marcador final i la victòria de l’equip de Minnesota després que el número u australià, el reserva Dante Exum, hi havia situat el parcial de 126-125 amb un mate de penetració.