PRIMER CLASSIFICAT

LeBron James porta els Cavaliers a la final de l'NBA

L'estrella de Cleveland va tornar a ser clau i el seu equip va eliminar els Celtics després de derrotar-los a Boston per 79-87

BOSTON, MA - MAY 27: LeBron James #23 of the Cleveland Cavaliers reacts in the second half against the Boston Celtics during Game Seven of the 2018 NBA Eastern Conference Finals at TD Garden on May 27, 2018 in Boston, Massachusetts. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.   Adam Glanzman/Getty Images/AFP

BOSTON, MA - MAY 27: LeBron James #23 of the Cleveland Cavaliers reacts in the second half against the Boston Celtics during Game Seven of the 2018 NBA Eastern Conference Finals at TD Garden on May 27, 2018 in Boston, Massachusetts. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Adam Glanzman/Getty Images/AFP / Adam Glanzman (AFP)

1
Es llegeix en minuts

LeBron James, amb un doble doble de 35 punts, 15 rebots defensius i 9 assistències va portar els Cavaliers de Cleveland a la victòria de visitants per 79-87 contra els Celtics de Boston, i va posar el seu equip a les finals de l’NBA per quarta temporada consecutiva.

Els Cavaliers, que van guanyar la sèrie 4-3 al millor de set després de remuntar un desavantatge de 0-2 i 2-3, hauran d’esperar a dilluns a la nit per saber l’equip rival, que sortirà del vencedor del setè partit en l’eliminatòria (3-3) que disputen en la Conferència Oest els Rockets de Houston i els Warriors de Golden State, actuals campions de l’NBA.

Les finals de l’NBA començaran a partir de dijous vinent i sigui qui sigui l’equip guanyador en la Conferència Oest tindrà l’avantatge de camp. James va anotar 12 de 24 llançaments de camp, inclosos 3 de 8 triples, i 8 d’11 des de la línia de personal, a més de fer dos taps, i el seu punt feble va tornar a ser el pobre control que va tenir de la pilota, ja que en va perdre 8, cosa que va suplir amb l’aportació que va fer a la resta de les facetes del joc.

Notícies relacionades

L’aler estrella dels Cavaliers va aconseguir la sisena victòria consecutiva en el setè partit d’eliminatòries dels ‘play-off’ de l’NBA i disputarà la vuitena final seguida, quatre amb els Heat de Miami i ara quatre més amb l’equip de Cleveland.

Una vegada més, els Cavaliers arriben a la final i van ser els botxins dels Celtics gràcies a la figura de James, que va jugar els 48 minuts complets del partit i va encapçalar l’atac i defensa de l’equip de Cleveland. José Manuel Calderón, que no va tenir cap minut amb els Cavaliers, es converteix en el segon jugador espanyol que disputarà la final de l’NBA després que Pau Gasol ho va fer amb Los Angeles Lakers i va aconseguir dos títols de Lliga.