LES FINALS DE L'NBA

Els Celtics, a una sola victòria d'eliminar els Cavaliers

Victòria a Boston per 96-83 gràcies a un gran Jayson Tatum

BOSTON, MA - MAY 23: Jayson Tatum #0 of the Boston Celtics high fives fans after defeating the Cleveland Cavaliers 96-83 in Game Five of the 2018 NBA Eastern Conference Finals at TD Garden on May 23, 2018 in Boston, Massachusetts. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.   Adam Glanzman/Getty Images/AFP

BOSTON, MA - MAY 23: Jayson Tatum #0 of the Boston Celtics high fives fans after defeating the Cleveland Cavaliers 96-83 in Game Five of the 2018 NBA Eastern Conference Finals at TD Garden on May 23, 2018 in Boston, Massachusetts. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Adam Glanzman/Getty Images/AFP / Adam Glanzman (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Jayson Tatum va liderar l’atac amb 24 punts i els Celtics de Boston van derrotar 96-83 els Cavaliers de Cleveland per situar el 3-2 en la sèrie de la Conferència Est. Amb la victòria, els Celtics queden a només una de guanyar-se el dret de fer el seu primer viatge a les finals de l’NBA des del 2010, després de situar el 3-2 en la sèrie que es juga al millor de set.

Els Celtics es van mantenir impecables a Boston en partits de fase final amb la desena victòria consecutiva. Jaylen Brown va aportar 17 gols i el dominicà Al Horford va aconseguir un doble-doble de 15 punts i 12 rebots per donar suport a l’atac de l’equip de Boston. Horford va jugar 35 minuts, va anotar 4 de 9 tirs de camp, inclòs 1 de 2 triples, va estar perfecte amb 6 de 6 des de la línia de personal i va donar una assistència.

La participació de James

Notícies relacionades

Pels Cavaliers, Lebron James va aconseguir un doble-doble de 26 punts i 10 rebots com a líder de l’atac i va ser recolzat per Kevin Love, que va anotar 14 punts. José Manuel Calderón no va fer cap punt en els tres minuts de joc en què va participar. Va aconseguir dos rebots i va donar dues assistències.

Els Cavaliers intenten arribar a les finals per quarta temporada consecutiva. El sisè partit es jugarà a Cleveland divendres a la nit, mentre que un possible decisiu setè enfrontament es disputaria a Boston diumenge, si és necessari.