ELS PLAY-OFF

Els Bucks respiren gràcies al geni Antetokounmpo

L'aler grec anota 31 punts i força l'empat a tres contra els Celtics

giannis

giannis

1
Es llegeix en minuts

L'aler estrella grec Giannis Antetokounmpo va reivindicar la seva condició de líder i jugador franquícia amb un doble-doble de 31 punts, 14 rebots, 4 assistències i 2 recuperacions de pilota amb els quals va guiar els Bucks de Milwaukee a la victòria de 97-86 contra els Celtics de Boston.

El triomf en el sisè partit de l'eliminatòria deplay-offpermet als Bucks empatar 3-3 la sèrie i forçar el setè partit, que serà el que decidirà l'equip que passi a les semifinals, que jugarà contra els Sixers de Filadèlfia, classificats per primera vegada des del 2012, després de guanyar 4-1 l'eliminatòria contra els Heat de Miami.

La cita, dissabte

Notícies relacionades

El setè i decisiu partit es jugarà dissabte al TD Garden Center de Boston i serà el primer que disputin els Bucks des del 2010, quan el van perdre en la primera ronda deplayoffde la Conferència Est contra els Hawks d'Atlanta.

El partit, que es va disputar al BMO Harris Bradley Center, amb ple a les grades, va tenir de convidat d'honor l'expresident nord-americà demòcrata Bill Clinton, que va donar la mà a l'escorta Marcus Smart, dels Celtics.