Pau i Marc Gasol s'enfrontaran a la primera ronda del 'play off'

Marc Gasol, després de materialitzar la victòria dels Grizzlies davant dels Knicks.

Marc Gasol, després de materialitzar la victòria dels Grizzlies davant dels Knicks. / Justin Ford

1
Es llegeix en minuts

San Antonio Spurs contra Memphis Grizzlies. És a dir, Pau Gasol contra Marc Gasol. Aquest és l'aparellament de la primera ronda dels play off de les finals de l'NBA. L'equip del germà gran ha quedat segon; l'equip de Marc es va assegurar la setena plaça a la Conferència Oest en vèncer davant dels New York Knicks (101-88). Serà la primera vegada que s'enfronten en un play off.

Memphis es va classificar matemàticament a falta de dos partits. Van derrotar uns Knicks que van jugar sense Carmelo Anthony i Kristaps Porzingis. Va jugar, en canvi, Willy Hernangómez, que va sortir per 20a vegada al cinc inicial, la novena vegada seguida, i va aconseguir l'11è doble-doble de la seva carrera amb 11 punts i 10 rebots. Marc Gasol va sumar 16 punts i 10 rebots. Però l'estrella de la nit va ser Mike Conley, que va aconseguir 31 punts. 

Notícies relacionades

Queden quatre dies perquè acabi la temporada regular i pocs misteris per resoldre a l'oest. Portland Trail Blazers i Denver Nuggets lluitaran fins al final per l'última i única plaça lliure. A l'est, en canvi, les coses estan molt més obertes. Només quatre equips tenen certificada la seva presència als play off: Cleveland, Boston, Toronto i Washington.

Les places lliures estan a l'aire: Atlanta, Milwaukee, Chicago, Indiana, Miami, Detroit i Charlotte (aquests dos últims amb poques opcions) encara hauran de lluitar per estar entre els vuit millors de la Conferència.