Un prodigiós Ricky Rubio brilla a la NBA amb 33 punts

Els Timberwolves del base català derroten uns Lakers cada dia més enfonsats

Un prodigiós Ricky Rubio brilla a la NBA amb 33 punts

CRAIG LASSIG (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Ricky Rubio s'ha reivindicat una vegada més com a jugador d'elit dins de la NBA i ho ha fet a l'aconseguir un altre doble-doble de 33 punts -millor marca professional- i 10 assistències que van ajudar els Timberwolves de Minnesota a aconseguir la victòria (119-104) davant els desallotjats Lakers de Los Angeles, cada dia més enfonsats.

Tot al contrari del que passa amb Rubio i els Timberwolves, que van tornar a mostrar la seva classe, encara que al final tampoc estaran per 13a temporada consecutiva a la competició dels 'play-off'. Però Rubio ha deixat ben establert aquesta temporada que és un jugador d'elit i que si està lliure de lesions té molt a oferir en el millor bàsquet del món.

Rubio va dominar en totes les facetes del joc a l'anotar 12 de 20 tirs de camp, inclosos 4 de 5 triples, i en va encertar 5 de 6 des de la línia de personal.

Ricky Rubio

jugador dels timbeRwolves

Al principi de la temporada no tenia la confiança que tinc ara"

38 MINUTS A LA PISTA

Notícies relacionades

El jugador del Masnou, que va estar 38 minuts a la pista del Target Center, també va tenir protagonisme dins de la pintura al capturar cinc rebots, inclosos 4 de defensius, va recuperar dues pilotes, en va perdre tres i va rebre una falta personal. "Al començament de la temporada no tenia la confiança que tinc ara, que em permet sentir-me en plenitud i més bé que mai", va declarar Rubio a l'acabar el partit que va deixar els Timberwolves amb una marca de 30-44, sense opcions d'estar a la fase final, que segueix sent l'assignatura pendent de l'equip.

Rubio va reiterar que és important acabar la temporada amb nota alta per ser el punt de partida positiu de cara a la temporada que ve. "Crec que ara podríem estar competint pels 'play-off", va afegir Rubio. "Per això vaig arribar aquí. Espero que a partir d'ara puguem construir i que la temporada que ve sigui la bona". La derrota manté els Lakers amb la tercera pitjor marca de la NBA, només superats pels Nets de Brooklyn i els Suns de Phoenix.