Pau Gasol, a punt de firmar pels San Antonio Spurs

El jugador de Sant Boi es comprometrà per dues temporades, la segona opcional, a raó de 27 milions d'euros

 

  / EFE

1
Es llegeix en minuts

Pau Gasol està molt a prop de fitxar pels San Antonio Spurs. L'ala pivot de Sant Boi firmarà un acord per dues temporades (la segona opcional) a raó de 27 milions d'euros, segons les webs especialitzades. Si la segona és opcional és perquè Gasol tindria l'opció de ser agent lliure l'estiu que ve, quan el límit salarial s'elevi per sobre dels 100 milions i pugui intentar sumar encara més diners en una altra franquícia.

Als Spurs, equip amb cinc títols de la NBA que dirigeix Gregg Popovich, es trobarà possiblement amb Tim Duncan (si tot i tenir 40 anys decideix seguir una temporada més), Kawhi Leonard, Ginobili, Parker i Aldridge.

Notícies relacionades

Popovich sempre s'ha interessat per Gasol, i més ara que el veterà Duncan ja no tindrà tant de protagonisme. Els Timberwolves, els Raptors i els Trail Blazers s'havien interessats també pel jugador català, però finalment ell s'ha decantat per l'equip texà després de donar per acabada la seva etapa als Chicago Bulls.

El mercat de fitxatges de la NBA ha embogit amb l'augment dels diners disponibles per les franquícies. L'últim moviment, la mudança d'una superestrella com Kevin Durant als Golden State Warriors de Stephen Curry.