Un intent d’accedir a l’historial clínic de Kate atia la crisi reial

Un intent d’accedir a l’historial clínic de Kate atia la crisi reial

Tom Jenkins / REUTERS

1
Es llegeix en minuts
L. C.

El culebró sobre l’estat de salut de la princesa de Gal·les, Kate Middleton, segueix lluny de resoldre’s. L’últim episodi l’ha protagonitzat la Clínica de Londres, l’hospital privat en el qual la dona del príncep Guillem es va sotmetre a una operació abdominal el 16 de gener. Segons el Daily Mirror, un treballador va ser sorprès quan mirava d’accedir a l’expedient mèdic de la princesa per conèixer els motius de la seva intervenció. Uns motius que han tingut en suspens la premsa de mig món i que Kate ha volgut mantenir en secret.

Notícies relacionades

La informació ha sacsejat amb força el prestigiós centre mèdic, que ha atès durant anys la família reial britànica, inclòs el rei Carles III, que es va fer al gener en aquest hospital unes proves de pròstata que van portar a la detecció del càncer que té.

La clínica ha obert una investigació per aclarir l’esdevingut i prendre "les mesures disciplinàries oportunes", en paraules d’All Russell, director del centre. L’assumpte també està sent investigat per l’oficina encarregada de perseguir les vulneracions de privacitat de dades al Regne Unit.