Asesinada Samantha Woll, presidenta de la sinagoga de Detroit i pròxima al Partit Demòcrata

Sarah RICE / AFP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Samantha Woll, la presidenta d’una sinagoga de la ciutat nord-americana de Detroit, una dona pròxima a polítics locals del Partit Demòcrata, va ser trobada morta a punyalades aquest dissabte a l’exterior de casa seva, va informar la policia.

Quan la policia va acudir després de la trucada sobre una persona que jeia a terra i que no responia va trobar un rastre de sang que els va conduir fins a la residència de Woll, on es creu va ser assassinada, d’acord amb un comunicat a la xarxa social X del Departament de Policia de la ciutat.

Les autoritats han demanat la cooperació del públic en la investigació del cas de Woll, que presidia la junta de la sinagoga Isaac Agree Downtown, en el centre de Detroit, i que va treballar per a la congressista demòcrata Elissa Slotkins, segons va indicar la legisladora a la seva xarxa social.

Notícies relacionades

«Estem desconsolats per aquesta notícia. Sam va treballar per a mi gairebé des del moment en què em vaig convertir en congressista, ajudant-nos a establir l’oficina i a dirigir-la durant el meu primer mandat», va assenyalar. «Em fa mal el cor que hàgim perdut algú tan dedicat a servir els altres en un acte tan sense sentit», va afirmar.

L’alcalde de Detroit, Mike Duggan, va assegurar que la mort de Woll «ha deixat un enorme buit en la comunitat» i va recordar que recentment va compartir quan se celebrava la renovació de la sinagoga. «Va ser un projecte que ella va dirigir exitosament amb gran orgull i entusiasme», va indicar Duggan.