Commoció a la ciutat portuària

Dos morts i un ferit en un tiroteig a Marsella

Dos morts i un ferit en un tiroteig a Marsella

ZAKARIA ABDELKAFI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dos homes van morir assassinats a trets i un tercer va resultar ferit dijous a la nit en un tiroteig en un barri obrer del nord de Marsella, segons informen fonts policials i dels bombers.

Els fets es van produir a la via pública cap a les 19.40 hores, al districte de Xuts-Lavie, el districte 4 de Marsella, segons aquestes fonts. «L’autor, armat amb una arma llarga, va fugir» en un vehicle, segons va indicar a l’AFP una font policial.

Poc després es va trobar un vehicle cremat en un parc situat no molt lluny del lloc del tiroteig, «sense estar segurs en aquest moment que es tracti de l’autor o dels autors», va precisar la direcció de policia de Boques del Roine, afegint que s’havia contactat amb la policia judicial.

Venda de drogues

Notícies relacionades

Aquests dos nous assassinats, el vincle dels quals amb el narcotràfic que assola la segona ciutat de França encara no ha sigut establert, es produeixen més de dues setmanes després de l’últim homicidi vinculat oficialment pels investigadors a la guerra entre bandes pel control dels punts de venda de droga a la ciutat de Marsella. L’objectiu era llavors un home de 56 anys, assassinat al districte 16, el d’Estaque, al nord de la ciutat.

Des de principis d’any a Marsella, 42 persones, segons un recompte de l’AFP, han perdut la vida en actes de violència oficialment relacionats amb el tràfic de drogues, incloses tres víctimes col·laterals.

Temes:

França Marsella