Diversos ferits

Un altre tiroteig a Sèrbia se salda amb almenys set morts

L’autor va discutir amb un policia, se’n va anar a casa, va agafar un rifle i va començar a disparar a diverses persones, incloent-hi l’agent i la seva germana

Un altre tiroteig a Sèrbia se salda amb almenys set morts
1
Es llegeix en minuts

Almenys set persones han mort i hi ha més d’una desena de ferits després d’un tiroteig al poble de Dubona, a la regió de Mladenovac, al sud de Belgrad. Les autoritats, però, encara no han detingut el presumpte autor, segons informen els mitjans del país.

Un home de 21 anys seria el presumpte autor d’un tiroteig, que es va iniciar després d’una discussió amb un agent de policia. Segons informa el diari ‘Vecherne Novosti’, després de la baralla el jove se’n va anar a casa a buscar un rifle automàtic i va disparar contra diverses persones.

Notícies relacionades

Entre els morts hi hauria l’agent de Policia amb qui va discutir i la seva germana. Els serveis d’emergència estan atenent els ferits, almenys 13. Segons recull el diari ‘Blic’, entre ells hi ha un jove de 15 anys.

Les autoritats han tallat les carreteres d’accés al poble i, segons l’esmentat diari, han localitzat el presumpte assassí, tot i que encara no s’hauria produït l’arrest. Hi ha desplegat també almenys un helicòpter que sobrevola la zona, i s’estan realitzant operacions policials al municipi pròxim de Sepsin.

Temes:

Sèrbia