Terratrèmol a l’est

Un terratrèmol sacseja Turquia i causa desenes de ferits

Almenys 35 persones han resultat ferides en un terratrèmol de magnitud 5,9 que ha colpejat la província turca de Duzce, a mig camí entre Istanbul i Ankara

Un terratrèmol sacseja Turquia i causa desenes de ferits

Guven Yilmaz (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un terratrèmol de magnitud 5,9 en l’escala de Richter ha tingut lloc aquest dimecres a la matinada a la província turca de Duzce, 200 quilòmetres a l’est d’Istanbul, a Turquia, i ha ferit fins al moment almenys 35 persones.

Al voltant de les 4.30 hores (hora local), s’ha produït un sisme al nord-oest del país, amb un hipocentre situat a 10 quilòmetres, i s’ha notat a les ciutats d’Istanbul i Ankara, segons ha informat el Centre Sismològic Euromediterrani.

Notícies relacionades

Segons ha detallat el Ministeri de Sanitat de Turquia, encapçalat per Fahrettin Koca, 35 persones han resultat ferides arran del terratrèmol, de les quals un es troba en estat greu. La majoria dels ferits eren a Duzce; una víctima era a Istanbul; una, a Zonguldak, i una altra, a Bolu.

En aquest sentit, les autoritats turques han fet les assignacions necessàries d’ambulàncies i equips de l’Equip Nacional de Rescat Mèdic (UKME) a la província.