Resposta viral

Vídeo | Una diputada del Paraguai contesta a l’oposició al ritme robòtic de ‘Te felicito’, de Shakira

Kattya González es va moure com el robot que interpreta la cantant colombiana al videoclip oficial del tema

Vídeo | Una diputada del Paraguai contesta a l’oposició al ritme robòtic de ‘Te felicito’, de Shakira

Twitter

1
Es llegeix en minuts

Hi ha maneres de contestar i després hi ha la de la diputada al Congrés del Paraguai, Kattya González. La legisladora ocupa un dels dos escons del Partido Encuentro Nacional, va recolzar l’actual president del país, el republicà Mario Benítez, i és candidata al Senat en les pròximes eleccions generals, que se celebren l’any vinent. González marca territori i una de les seves respostes a l’oposició ha travessat les fronteres i és viral. Normal, va contestar al ritme de Shakira, cantant ‘Te Felicito’, el tema on malparla de la seva exparella Gerard Piqué, i copiant la coreografia de l’artista.

González va contestar a un dels partits opositors sobre la despesa i les dietes dels parlamentaris. «Hem d’exigir que els representants que s’asseuen als escons no diguin amb orgull que es mengen els diners del poble paraguaià en cada projecte», va afirmar la diputada abans de fer la seva cèlebre interpretació.

Es va moure com un robot

Notícies relacionades

Tot seguit, es va apropiar de la tornada de Shakira: "Te felicito, qué bien actúas / De eso no me cabe duda / Con tu papel continúa, le queda bien ese show de oposición y oficialismo", va dir per rematar. La frase final va ser collita pròpia, però les ballarugues no: es va fer seus els moviments que la cantant fa amb els braços en aquell moment del tema, com si fos un robot comandat per una altra persona.

La resposta va tenir tant èxit que fins i tot González va tuitejar un vídeo del moment barrejat amb el videoclip oficial de la de Barranquilla. A Twitter, l’escena suma més de quatre milions de reproduccions entre totes les publicacions que es fan ressò del moment.