Central nuclear

Almenys 17 morts en un atac nocturn rus amb míssils contra Zaporíjia

  • Segueixi les últimes notícies en directe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Almenys 17 persones han mort com a resultat de l’atac nocturn rus amb míssils contra la ciutat ucraïnesa de Zaporíjia, segons ha informat Anatoli Kurtev, alcalde de la localitat, a través de Telegram, informa l’agència de notícies Ukrinform.

«Com a resultat de l’atac nocturn amb coets a Zaporíjia, diversos edificis d’apartaments i alguns carrers residencials de la ciutat han quedat fets malbé. Segons dades preliminars, cinc cases han sigut destruïdes i han resultat ferides unes 40 persones. En aquests moments, se sap que 17 persones han mort», va escriure Kurtev.

Segons informacions proporcionades anteriorment pel cap de l’Administració Regional Militar de Zaporíjia, Oleksandr Starukh, l’Exèrcit rus, que «continua terroritzant la ciutat», va llançar deu míssils contra la ciutat.

L’alcalde interí de la ciutat, Anatoli Kurtev, va informar a través de les xarxes socials que els edificis residencials van quedar fets malbé com a conseqüència de l’atac amb míssils.

«Zaporíjia ha tornat a ser objectiu d’un llançament massiu de míssils. Els edificis residencials han quedat fets malbé com a conseqüència de l’atac enemic. S’ha produït un incendi», va escriure Kurtev.

Notícies relacionades

La ciutat de Zaporíjia encara s’estava recuperant d’un atac amb míssils dijous en el qual van morir 19 persones, segons l’últim balanç de les autoritats.

En aquella ocasió, els russos van utilitzar míssils S-300, que van impactar al centre de la ciutat.