El Regne Unit

El curiós comiat del poder de Boris Johnson: «I res més, amics»

L’ex primer ministre britànic se’n va amb una frase dels dibuixos animats dels Looney Tunes

1
Es llegeix en minuts

«I res més, amics», ha dit Boris Johnson a l’acomiadar-se aquest dimarts com a primer ministre britànic, abans de presentar formalment la seva dimissió a la reina Isabel II, cap de l’Estat del Regne Unit, al castell de Balmoral, a Escòcia.

L’exlíder ‘tory’, igual com va fer al Parlament, ha tornat a recórrer a la cultura popular per dir adeu. Si en aquella ocasió ho va fer en espanyol amb la recordada frase «Hasta la vista, baby», que va utilitzar el protagonista de ‘Terminator’, Arnold Schwarzenegger, en la segona entrega de la saga cinematogràfica i just abans de disparar la pistola, en aquesta ocasió el seu «That’s all, folks» («I res més, amics») remet als dibuixos animats dels Looney Tunes, ja que aquesta és la frase amb què en Porky tancava cada capítol de les aventures de Bugs Bunny, l’ànec Daffy i la resta dels seus amics.

Notícies relacionades

En una declaració davant la residència oficial del 10 de Downing Street, Johnson ha destacat entre els seus èxits el Brexit, la posada en marxa de l’ampli programa de vacunació contra la covid-19 i el suport a Ucraïna després de la invasió russa del país.

Comença oficialment l’etapa Trussal capdavant del Govern britànic.