Pauta de vacunació completa

Biden acaba el seu confinament després de tornar a donar negatiu en covid-19

  • Després del tractament amb l’antiviral Paxlovid finalment semblava que havia superat la malaltia, però ara pateix un «efecte rebot» que es dona en un petit percentatge dels qui reben aquest medicament

Biden acaba el seu confinament després de tornar a donar negatiu en covid-19

EFE / MICHAEL REYNOLDS (Efe)

1
Es llegeix en minuts

El president dels Estats Units, Joe Biden, reprendrà la rutina habitual de feina després de posar fi aquest diumenge al seu confinament a l’haver donat negatiu en covid-19 per segon dia consecutiu, ha confirmat la Casa Blanca.

«El president tornarà de manera segura als compromisos públics i a fer els viatges oficials», ha fet saber la secretària de Premsa de la Casa Blanca, Karina Jean-Pierre, en un comunicat.

El cas de Biden, que compta amb la pauta completa de la vacuna i dues dosis de reforç contra el coronavirus, ha servit a l’Administració nord-americana per encoratjar la població a immunitzar-se.

Paxlovid

Notícies relacionades

El president nord-americà va donar positiu per covid-19 el 21 de juliol, si bé en tot moment ha evolucionat favorablement de la malaltia i tan sols ha presentat «símptomes molt lleus».

Després del tractament amb l’antiviral Paxlovid finalment semblava que havia superat la malaltia, però ara pateix un «efecte rebot» que es dona en un petit percentatge dels qui reben aquest medicament.