Els efectes de la invasió russa

Aquesta ciutat d’Alemanya ja estudia la idea de racionar l’aigua calenta entre els seus habitants

En cas d’emergència en el subministrament des de Moscou, també rebaixarà la temperatura límit de la calefacció

Aquesta ciutat d’Alemanya ja estudia la idea de racionar l’aigua calenta entre els seus habitants
zentauroepp46661213 economia  construccion delgasoducto  trans adriatic pipeline190811140921

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ciutat alemanya d’Hamburg ha decidit que racionarà l’aigua calenta i limitarà la intensitat de la calefacció en cas que es produeixi una situació d’emergència en el subministrament de gas ateses les circumstàncies que envolten el conflicte armat de Rússia i Ucraïna, segons el senador de Medi Ambient d’Hamburg, Jens Kerstan.

Notícies relacionades

«En una situació d’escassetat aguda de gas, l’aigua calenta només estaria disponible en certs moments del dia en cas d’emergència», va declarar Kersten al diari ‘Welt am Sonntag’. I va afegir que s’estava considerant una reducció de les temperatures màximes de les estances particulars. La ciutat, que acull el principal port d’Alemanya i gairebé 1,9 milions de persones.

Atesos els dubtes sobre la futura provisió de gas rus, el Govern alemany ha sol·licitat a ciutadans i empreses que redueixin l’ús d’energia amb l’objectiu de mantenir en el màxim nivell possible les instal·lacions d’emmagatzematge de gas de cara a l’hivern. Moscou ja ha rebaixat el subministrament de gas a Alemanya a través del gasoducte Nord Stream 1. El país centreeuropeu se situa en el segon estadi dels tres que constitueixen el seu pla d’emergències sobre aquest aspecte energètic. 

Temes:

Rússia Alemanya