Migració

L’‘Aita Mari’ desembarcarà les 112 persones rescatades a Sicília

En les últimes hores s’estaven donant «tensions» a bord, a causa de l’«estrès i la difícil convivència en un espai tan limitat»

L’‘Aita Mari’ desembarcarà les 112 persones rescatades a Sicília

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

El vaixell de rescat ‘Aita Mari’, de l’ONG Salvament Marítim Humanitari (SMH), desembarcarà al port d’Augusta, a l’illa italiana de Sicília (Itàlia) a les 112 persones que ha rescatat en els últims dies en aigües del Mediterrani Central.

L’‘Aita Mari’ ha rebut permís per desembarcar al port d’Augusta, on preveu arribar aquest dijous cap a les vuit del matí. La notícia ha sigut rebuda dins del barco entre aplaudiments per les 112 persones rescatades en els últims dies en aigües del Mediterrani Central, algunes de les quals portaven ja vuit dies a bord, segons han informat des de SMH.

Notícies relacionades

En les últimes hores s’estaven donant, segons ha informat també l’ONG i la mateixa tripulació de l’‘Aita Mari’, «tensions» a bord, a causa de l’«estrès i la difícil convivència en un espai tan limitat».

El quart i fins ara últim rescat d’aquesta missió de l’‘Aita Mari’, que va partir el 6 de juny de Palma cap al Mediterrani Central, es va produir divendres passat quan va salvar 45 persones, que es van sumar a les onze, 17 i 40 persones que havia rescatat en unes altres tres operacions prèvies, respectivament.