Estats Units

Mor d’un infart el marit d’una de les professores assassinades en el tiroteig de Texas

La parella deixa quatre fills, d’entre 13 i 23 anys – La dona, que feia 23 anys que era docent a l’escola, es va erigir en escut humà dels seus alumnes

Mor d’un infart el marit d’una de les professores assassinades en el tiroteig de Texas

Twitter @fuhknjo

1
Es llegeix en minuts

Joe García, el marit d’Irma García, una de les professores assassinades en el tiroteig en una escola a Texas, va morir aquest dijous després de tenir un infart, van informar els seus familiars i mitjans de comunicació locals

Un dels nebots de la mestra, John Martínez, va anunciar a Twitter que Joe García ha mort «de pena».

Va recordar que els seus oncles es van enamorar quan eren a l’institut de secundària i que deixen quatre fills –de 23, 19, 15 i 13 anys– orfes.

El canal de televisió Fox26 de Houston, que va citar parents, va precisar que Joe García va morir d’un infart.

Irma García és una de les dues mestres mortes en el tiroteig de dimarts en una escola de la localitat texana d’Uvalde, on també van perdre la vida 19 nens.

Notícies relacionades

Feia 23 anys que la professora exercia de docent a l’escola Robb Elementary, on es va produir la matança, i, segons el seu fill Christian García, que va parlar dimecres amb la cadena NBC, es va erigir en escut humà per protegir els seus estudiants durant el tiroteig.

Fa dos dies, un jove de 18 anys, Salvador Ramos, va entrar a l’escola Robb Elementary amb un fusell i va obrir foc al seu interior, abans de ser abatut per les forces de seguretat.