Inseguretat a Mèxic

Un tiroteig entre narcos deixa dos morts i escenes de pànic en un hotel de Cancún

Dos traficants van morir davant l’atònita mirada dels hostes de l’exclusiu Hyatt Riviera

Un tiroteig entre narcos deixa dos morts i escenes de pànic en un hotel de Cancún

REUTERS / PAOLA CHIOMANTE

1
Es llegeix en minuts

Dos presumptes venedors de droga van morir aquest dijous després d’enfrontar-se a trets en presència de turistes en una exclusiva platja d’un hotel de Cancún, principal destinació turística del Carib mexicà.

Les autoritats locals van informar d’un enfrontament entre integrants de grups antagònics de petits traficants en una platja de Bahía Petempich, Puerto Morelos. Dos van perdre la vida al lloc.

L’incident va tenir lloc a la zona de platja de l’hotel Hyatt Riviera, que forma part dels luxosos complexos turístics del Carib mexicà. Els homes armats van arribar per mar a la zona, a què els habitants del lloc no tenen accés.

Una treballadora de l’hotel, que va demanar reservar la seva identitat, va confirmar a l’AFP que al voltant de 15 homes van arribar en llanxa i que un va aconseguir córrer cap a l’interior de l’hotel i va ser seguit pels homes armats, fins a les àrees on hi havia empleats i turistes.

Amagats a les habitacions

Notícies relacionades

«Tots van sortir corrents de la platja i de les piscines. El personal [de l’hotel] ens va dir que ens amaguéssim a les habitacions», va afegir.

Testimonis han tuitejat imatges de persones, moltes en banyador, protegint-se als passadissos de l’hotel Hyatt Riviera.

Temes:

Turisme Mèxic