Tragèdia al país asiàtic

Més de 50 morts a l’incendi d’una fàbrica a Bangla Desh

  • L’empresa situada a prop de la capital, Dacca, es dedicava al processament d’aliments

  • Algunes de les víctimes han mort al llançar-se al buit a l’intentar escapar de les flames

Més de 50 morts a l’incendi d’una fàbrica a Bangla Desh

MOHAMMAD HOSSAIN / REUTERS

1
Es llegeix en minuts

El balanç de morts a causa de l’incendi registrat aquest divendres en una fàbrica de processament d’aliments a prop de la capital de Bangla Desh, Dacca, ha ascendit a més de 50, segons han confirmat les autoritats del país asiàtic.

La policia va confirmar en un primer moment tres morts, si bé en les últimes hores han sigut recuperats 49 cadàvers més del lloc, on els bombers intenten encara controlar les flames, tal com ha recollit el diari bangladeshià ‘The Daily Star’.

Edifici de sis pisos

Notícies relacionades

L’oficial de policia Mohamed Shahed ha indicat en declaracions a l’agència alemanya de notícies DPA que l’incendi es va produir a la planta baixa de l’edifici de la fàbrica de sis pisos i que el lloc de l’accident està situat a gairebé 25 quilòmetres a l’est de la capital.

Així mateix, el cap de la policia del districte, Zayedul Alam, ha indicat que les Forces de Rescat van trobar els cossos de dues treballadores que van morir després de saltar des del tercer pis. Almenys 1.000 empleats es trobaven a l’interior de la fàbrica quan es va produir l’incendi, segons mitjans locals.