Un jove mata a punyalades tres infants de dos anys en una escola bressol del Brasil

L’autor dels assassinats, de 18 anys d’edat, va ser detingut al lloc del fets, a la localitat de Saudades, al sud-oest del país

• L’autor dels assassinats, de 18 anys d’edat, va ser detingut i s’investiguen les causes. Els fets es van produir a la localitat de Saudades, al sud-oest del país. L’autor dels assassinats, un jove de 18 anys, també va matar la mestra

Un jove mata a punyalades tres infants de dos anys en una escola bressol del Brasil
1
Es llegeix en minuts
Abel Gilbert
Abel Gilbert

Corresponsal a Buenos Aires

ver +

Acuarela es diu una petita escola del municipi de Saudades, a l’estat de Santa Catarina del sud-oest brasiler. El seu nom, que apel·la a l’arc de Sant Martí i a la imaginació, va quedar tacat de sang aquest dimarts quan un jove de 18 anys va matar amb una daga tres infants, tots menors de dos anys. La fúria de l’agressor va assolir letalment la mestra. L’autor dels assassinats va ser detingut immediatament per la policia.

D’acord amb el portal G1, una altra persona va ser ferida i va haver de ser remesa d’urgència a l’hospital més pròxim en estat de gravetat. El delegat de la policia, Jerônimo Marçal, va informar que es tractava d’un altre de menor, però no corre perill.

Notícies relacionades

Marçal va dir que a la casa de l’agressor van trobar «més objectes estranys. Fins i tot armes». L’autoria del crim, va dir, és clara. «El que no sabem per ara és la raó dels assassinats. Això és el que esbrinarem. La nostra principal preocupació és demostrar que va ser un fet aïllat. Creiem això, però hem de descartar la possibilitat que més persones estiguin pensant en això».

La governadora interina de Santa Catarina, Daniela Reinehr, va decretar un dol de tres dies després de conèixer-se la tragèdia. «Expresso la meva profunda tristesa i ofereixo la meva solidaritat. Vaig decidir que el Govern hauria de brindar tot el recolzament necessari a les famílies».

Temes:

Brasil