A l’estat de Virgínia

Ferit per trets de l’FBI un home que mirava d’accedir a l’edifici de la CIA

  • Pel que sembla, l’intrús és un home pertorbat mentalment que va voler travessar amb el cotxe la seu central de l’agència a Langley

  • L’home ha sigut traslladat a un hospital de la zona després dels trets i fins al moment no s’ha revelat la gravetat de les ferides

Ferit per trets de l’FBI un home que mirava d’accedir a l’edifici de la CIA
1
Es llegeix en minuts

Agents de l’FBI van disparar aquest dilluns a un home que va intentar travessar l’entrada de la seu de la CIA a Langley, a l’estat de Virgínia, després que els agents de seguretat de l’agència d’intel·ligència estiguessin una hora negociant amb l’intrús i quan aquest va sortir de l’automòbil amb una arma.

L’enfrontament amb l’home, que va durar una hora i que va insistir en repetides ocasions que no pensava moure’s, es va acabar quan els agents de seguretat de l’edifici van mirar de moure el cotxe del camí on estava situat.

Això va provocar que l’intrús brandís una arma al sortir del cotxe, i va ser quan va ser disparat pels agents de l’FBI, ja que l’home havia afirmat que tenia explosius, una cosa que no ha sigut confirmada de moment.

Notícies relacionades

Els dos agents encarregats de la seguretat del quarter general de la CIA que van estar negociar amb l’intrús han explicat que estava mentalment pertorbat, recull NBC News.

L’home va ser traslladat a un hospital de la zona després dels trets, i de moment no s’ha revelat la gravetat de les ferides.