Atrapada al vol

Vídeo Un repartidor salva una nena que va caure d’una altura de 12 pisos al Vietnam

La nena es va enfilar pels barrots del balcó diumenge a la tarda i es va quedar penjada a la part exterior, sostinguda amb un sol braç

1
Es llegeix en minuts

Un repartidor va salvar la vida d’una nena de tres anys a l’agafar-la al vol quan va caure des del balcó del seu apartament, al dotzè pis d’un edifici a Hanoi, la capital del Vietnam, va informar aquest dilluns la premsa local. 

Segons les imatges publicades per la web del diari Tuoi Tre, la nena es va enfilar pels barrots del balcó diumenge a la tarda i es va quedar penjada a la part exterior, sostinguda amb un sol braç, mentre els veïns del voltant donaven crits d’alarma perquè algú l’ajudés. 

Nguyen Ngoc Manh, un repartidor de 31 anys que esperava un client a l’entrada del bloc d’apartaments, va sentir els crits, va sortir del seu cotxe i va pujar a una teulada de metall al primer pis, just a sota del balcó del qual penjava la nena. 

«Després de pujar a la teulada d’uns dos metres d’alçada, la vaig veure caure. En aquell moment vaig relliscar, però vaig estirar els braços per intentar agafar-la. Per sort, va caure als meus braços, els dos vam caure i vam xocar contra la teulada de metall», va relatar el diari. 

Notícies relacionades

L’home va dir que es va espantar al veure sang a la boca de la nena i la va portar immediatament a l’hospital, on els metges van determinar que tenia una cama i un braç trencats, però la seva salut era estable. 

Manh, que va dir que té una filla de la mateixa edat, va patir un esquinç, al qual va treure importància perquè havia pogut fer «una acte significatiu».

Temes:

Vietnam Nens