LA PANDÈMIA AL REGNE UNIT

Boris Johnson, confinat després d'estar en contacte amb un positiu per coronavirus

El primer ministre britànic, que no té símptomes de moment, ja va passar el coronavirus a l'abril

johnson / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El primer ministre britànic, Boris Johnson, ha començat un confinament després de confirmar-se el positiu per coronavirus d’un diputat amb el qual va mantenir un contacte estret. Johnson, que ja va passar el coronavirus a l’abril, no mostra símptomes de moment, però complirà els deu dies preceptius de confinament.

Johnson ha informat aquest diumenge les autoritats sanitàries per realitzar el rastreig de contactes després de confirmar-se el positiu del diputat Lee Anderson, segons recull la BBC.

Notícies relacionades

«Avui [per diumenge] m’han notificat des de Proves i Rastreig de Sanitat que m’he d’aïllar per haver estat en contacte amb una persona que ha donat positiu per Covid-19», va publicar Johnson a Twitter. «No tinc símptomes, però segueixo les normes i continuaré treballant des del número 10 i liderant la resposta del Govern a la pandèmia», va afegir.

Aquest confinament dificultarà la seva activitat habitual i no podrà assistir a les sessions de control en el Parlament, per això la Cambra dels Comuns estudia ja fórmules per mantenir l’activitat a distància.