VIDEOANÀLISI

Trump-Biden: Un segon debat més cívic | Vídeo

La corresponsal a Nova York d'EL PERIÓDICO, Idoya Noain, analitza l'últim cara a cara dels candidats a la Casa Blanca

eeuu-trump-biden

eeuu-trump-biden

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb un to molt diferent del vergonyós espectacle del primer cara a cara, Donald Trump i Joe Biden es van enfrontar aquesta matinada en el seu segon i últim duel dialèctic abans de les transcendentals eleccions del pròxim 3 de novembre. Va ser una trobada molt més civilitzada i de la qual no va sortir cap clar guanyador.

231020 debate2 16 9 elperiodico / periodico

«Diu molt del moment polític que viuen els Estats Units que la notícia d’un debat sigui que hi ha hagut debat». Així arrenca la corresponsal d’EL PERIÓDICO a Nova York, Idoya Noain, la seva videoanàlisi d’un cara a cara en el qual «hi va haver substància» i en el qual es van mostrar «dos candidats que estan als antípodes ideològics, polítics i també de caràcter».

Notícies relacionades

La pandèmia va tornar a ser un dels temes centrals, amb Biden atacant la mala gestió de Trump, i aquest li va responre amb acusacions de corrupció i crítiques a la llarga trajectòria política del demòcrata.

Queda per veure l’impacte que tindrà aquest debat 12 dies abans de les eleccions, quan ja han votat anticipadament 48 milions de nord-americans.